Outokummun Karateseura ry antaa karateopetusta Outokummussa, mutta karatea opetetaan tarvittaessa myös muilla paikkakunnilla. Seura on toiminut virkeänä aina perustamisestaan, vuodesta 1991 lähtien. Toiminnan tärkeinä periaatteina ovat alusta alkaen olleet jatkuva taitojen ja osaamisen kehittäminen, sekä monipuolinen opetus. Opetukseen kuuluu muun muassa karaten perustietojen ja -taitojen kehittäminen sekä aseettomassa että aseellisessa harjoittelussa. Itsepuolustustaitoja kehitetöön niin aseetonta kuin myös aseellista hyökkäystä vastaan.

Outokummun Karateseura ry on SVUL:n, Suomen Karateliiton ja Dento Shito Ryu International -liiton jäsen ja sen ohjaajat ovat koulutettuja karateohjaajia. Seurassamme on tällä hetkellä yli 60 jäsentä. Junioreilla ja aikusilla on omat harjoitusryhmänsä.

Seurassa on tällä hetkellä useita mustan vyön eli dan-arvon ohjaajia ja vetäjiä. Outokummun karateseura tekee yhteistyötä toisten seurojen kanssa. Näin ollen voimme tarjota monipuolista harjoittelua jäsenillemme.

Kuvassa: Tyylisuuntamme Suomeen tuonut Mario Broglin.

Kiitämme tärkeitä opettajiamme Sensei Hidetoshi Nakahashia 9.dan (Shito-Ryu), Sensei Yoshiharu Hatano 8.dan (Shito-Ryu), Sensei Carlos Molina 8.dan (Shito-Ryu) sekä Anselm Stahl 7.dan (Shito-Ryu).

Vetäjiemme henkilökohtaisesta opetuksesta haluamme kiittää Ilpo Jalamo 7.dan (Yuishinkai) sekä Toni Kauhasta (Kyusho Jutsu).

Yhteistyöstä haluamme kiittää Nilsiän Karateseuraa (Shito-Ryu ), Imatran Kusankua (Shorin-Ryu) ja Joen Mawashia (Wado-Ryu).

YHTEYSTIEDOT

Harjoituspaikka: Outokummun Urheilutalo, Outolamminkatu 2, 83500 OUTOKUMPU