TERVETULOA SIVUILLEMME!

Outokummun Karateseura ry on perustettu 1991 ja nimetty kotikaupunkinsa mukaan. Seuramme onkin Outokummun paras karateseura ja yksi aktiivisimmista Shito Ryu seuroista Suomessa. Karaten ohjaus ja opetus tapahtuu pääsääntöisesti Outokummun urheilutalolla. Seurassa harjoitellaan Soke Kenwa Mabunin kehittämää tyyliä nimeltään Shito-Ryu, jota kutsumme myös Dento Mabuni Shito-Ryu karaten tyylisuunnaksi.

Seuramme tekee aktiivista yhteistyötä eri alojen ja toimijoiden kanssa sekä kouluttaa jäseniään ja ohjaajiaan niin kotimaassa, kuin myös kansainvälisissä seminaareissa ja tapahtumissa. Järjestämme myös laadukkaita ja vastuullisia itsepuolustuskursseja, huomioiden osallistujat ja kohderyhmät.

Seuramme kuuluu Suomen Karateliittoon ja Dento Shito-Ryu Internationaliin.

Outokummun Karateseura ry palkittiin vuoden 2016 liikuttajana Outokummussa.

TULE SINÄKIN ILOISEEN JOUKKOOMME HARRASTAMAAN KARATEA!

MAKSUT 2021

Seuramme ottaa käyttöön erillisen jäsenmaksun ja kausimaksun. Jäsenmaksun maksaneet saavat seuralta aktiivista informaatiota ja ovat mukana jakelu- ja informaatiolistoillamme sekä kanavillamme.

Kausimaksut ovat edelleen ns. salimaksuja, jotka maksetaan kun osallistutaan harjoituksiin. Jäsenmaksu+kausimaksu on samansuuruinen kuin aikaisemmin ollut kausimaksu. Uudistuksella saadaan joustoa toimintaan. Vierailijat maksavat seuramme jäsenmaksun ja näin voivat käydä muutamissa sovituissa harjoituksissa kauden aikana.

Katso aikataulut, maksut ja maksuajankohdat alla olevasta linkistä:

HARJOITTELU

MUKAAN TAKAISIN KURSSEILLE!

Treenit jatkuu urheilutalon monitoimitilassa huhtikuussa junioreilla ja  aikuisilla ulkoharjoittelulla! Tule mukaan tutustumaan uuteen mahtavaan DOJOON!

Uudet jäsenet; tiedustelut info@outokummunkarateseura.net

UUDET PERUSKURSSIT SYKSYLLÄ!

Voit jo ilmoittautua alustavasti kursseille. Aloitamme uudet kurssi arviolta Syyskuussa 2021 mikäli vallitseva tilanne sen sallii. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi. Kursseille rajattu osallistujamäärä.

Tervetuloa!

Tiedustele mahdollisista kursseista: info@outokummunkarateseura.net

AIKUISET, Itsepuolustuskurssit sekä karaten perusteet alkavat lauantaisin. Seuraa sivuja ja facebookia! Voit varata paikkasi ennakkoon lähettämällä sähköpostia, paikkoja rajoitetusti! Vaatimuksena kursseille on iloinen mieli, pieni uteliaisuus, oppimisenhalu sekä nuhteeton tausta.

TIEDOTE

Covid-19 tilanne huomioidaan harjoituksissa. Kuitenkin vastuu on viime kädessä osallistujalla itsellään! Ole vastuullinen, sairaana tai vähänkään epäröiden mahdollisesta altistumisesta tai sairastumisesta virukselle älä saavu harjoituksiin. Seuraa aktiivisesti terveyttäsi ja muista hygienia ja turvavälit.

Huomio! Jokaisella harjoittelijalla tulee olla lisenssivakuutus tai vakuutukseton karateliiton lisenssi + oma lajin kattava vakuutus (mikäli ei ottanut lisenssivakuutusta)!

Uuden lisenssit:
Lisenssitilauksen voi tehdä linkistä www.suomisport.fi
Käytössäsi on kaikki maksutavat ja tositteen maksusta saat suoraan
kännykkääsi maksun jälkeen (maksutosite toimii lisenssikorttina).

www.suomisport.fi

LEIRIT JA SEMINAARIT

Seuraa sivustoa leirit tulevat näkyviin tähän!

Seura pyrkii järjestämään kk minileirin ja ohjaaja harjoituksen.