TERVETULOA SIVUILLEMME!

Outokummun Karateseura ry on perustettu 1991 ja nimetty kotikaupunkinsa mukaan. Karaten ohjaus ja opetus tapahtuu pääsääntöisesti Outokummun urheilutalolla. Seurassa harjoitellaan Soke Kenwa Mabunin kehittämää tyyliä nimeltään Shito-Ryu, jota kutsumme myös Dento Mabuni Shito-Ryu karaten tyylisuunnaksi.

Seuramme tekee aktiivista yhteistyötä eri alojen ja toimijoiden kanssa sekä kouluttaa jäseniään ja ohjaajiaan niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä seminaareissa ja tapahtumissa.

Seuramme kuuluu Suomen Karateliittoon ja Dento Shito-Ryu Internationaliin.

Outokummun Karateseura ry palkittiin vuoden 2016 liikuttajana Outokummussa.

TULE SINÄKIN ILOISEEN JOUKKOOMME HARRASTAMAAN KARATEA!

UUDET KURSSIT STARTTAA!

MUKSUKARATE 4 – 7 vuotiaille!

20.10.2018 eteenpäin. Outokummun urheilutalo lauantaisin kello 12 – 13. 30€ / muksu tai 5€ / kertakäynti.

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi info@outokummunkarateseura.net

Aikuisten alkeisiin pääsee mukaan tiistaisin ja torstaisin saapumalla paikalle Outokummun urheilutalolle klo 18.30. Hinta 70€ kurssi kestää noin 3-4kk. Lisätietoja sähköpostilla info@outokummunkarateseura.net

Juniori alkeiskurssi 25.8. klo 11-12, Urheilutalon tatami, 100€ (sis.syksy+kevät maksut sekä passi+vyökoe) mukaan syyskuun ajan!!! Paikkoja rajoitetusti varaa paikka lapsellesi kiireellä, info@outokummunkarateseura.net  Tiedot; nimi ikä, sekä sähköposti minne yhteydenotot kurssin tiimoilta.

TIEDOTE

Jokaisella harjoittelijalla tulee olla lisenssivakuutus tai vakuutukseton karateliiton lisenssi + oma lajin kattava vakuutus (mikäli ei ottanut lisenssivakuutusta)!

HUOM

Uuden lisenssikauden myynti aloitetaan 15.7.2018.
Lisenssitilauksen voi tehdä linkistä www.suomisport.fi
Käytössäsi on kaikki maksutavat ja tositteen maksusta saat suoraan
kännykkääsi maksun jälkeen (maksutosite toimii lisenssikorttina).

www.suomisport.fi

LEIRIT JA SEMINAARIT

Seuraa sivustoa leirit tulevat näkyviin tähän!

Seura pyrkii järjestämään kk minileirin ja ohjaaja harjoituksen.