TERVETULOA SIVUILLEMME!

Outokummun Karateseura ry on perustettu 1991 ja nimetty kotikaupunkinsa mukaan. Karaten ohjaus ja opetus tapahtuu pääsääntöisesti Outokummun urheilutalolla. Seurassa harjoitellaan Soke Kenwa Mabunin kehittämää tyyliä nimeltään Shito-Ryu, jota kutsumme myös Dento Mabuni Shito-Ryu karaten tyylisuunnaksi.

Seuramme tekee aktiivista yhteistyötä eri alojen ja toimijoiden kanssa sekä kouluttaa jäseniään ja ohjaajiaan niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä seminaareissa ja tapahtumissa.

Seuramme kuuluu Suomen Karateliittoon ja Dento Shito-Ryu Internationaliin.

Outokummun Karateseura ry palkittiin vuoden 2016 liikuttajana Outokummussa.

TULE SINÄKIN ILOISEEN JOUKKOOMME HARRASTAMAAN KARATEA!

TIEDOTE

HUOM

VESIVAHINGON VUOKSI UUDET HARJOITUSAJAT JA PAIKAT!!!

HUOM!

UUDEN LISENSSIKAUDEN KÄYNNISTYESSÄ EI LIITTO LÄHETÄ ENTISEEN TAPAAN LASKUA

LISENSSINHALTIJOILLE VAAN JOKAISEN ON HUOLEHDITTAVA LISENSSITILAUKSESTA VUOSITTAIN

UUDEN LISENSSIKAUDEN ALKAESSA.