TERVETULOA SIVUILLEMME!

Outokummun Karateseura ry on perustettu 1991 ja nimetty kotikaupunkinsa mukaan. Seuramme onkin Outokummun paras karateseura. Karaten ohjaus ja opetus tapahtuu pääsääntöisesti Outokummun urheilutalolla. Seurassa harjoitellaan Soke Kenwa Mabunin kehittämää tyyliä nimeltään Shito-Ryu, jota kutsumme myös Dento Mabuni Shito-Ryu karaten tyylisuunnaksi.

Seuramme tekee aktiivista yhteistyötä eri alojen ja toimijoiden kanssa sekä kouluttaa jäseniään ja ohjaajiaan niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä seminaareissa ja tapahtumissa.

Seuramme kuuluu Suomen Karateliittoon ja Dento Shito-Ryu Internationaliin.

Outokummun Karateseura ry palkittiin vuoden 2016 liikuttajana Outokummussa.

TULE SINÄKIN ILOISEEN JOUKKOOMME HARRASTAMAAN KARATEA!

MUKAAN KURSSEILLE!

Junnujen kurssit jatkuvat 24.8.2019.

Uudet junnukurssit 7-13 vuotta vanhat, starttaa 31.8.2019. Treenit lauantaisin kello 11.00-12.00. Hinta 100€, (syksy ja kevät), hinta sisältää vyökoemaksun ja karatepassin. Tervetuloa!

Tiedustele mahdollisista kursseista: info@outokummunkarateseura.net

TIEDOTE

Jokaisella harjoittelijalla tulee olla lisenssivakuutus tai vakuutukseton karateliiton lisenssi + oma lajin kattava vakuutus (mikäli ei ottanut lisenssivakuutusta)!

HUOM

Uuden lisenssit:
Lisenssitilauksen voi tehdä linkistä www.suomisport.fi
Käytössäsi on kaikki maksutavat ja tositteen maksusta saat suoraan
kännykkääsi maksun jälkeen (maksutosite toimii lisenssikorttina).

www.suomisport.fi

LEIRIT JA SEMINAARIT

Seuraa sivustoa leirit tulevat näkyviin tähän!

Seura pyrkii järjestämään kk minileirin ja ohjaaja harjoituksen.